×

Lunch za 19,90 zł

Lunch za 19,90 zł

3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy teraz w cenie 19,90. Sprawdź co serwujemy dzisiaj.

Poniedziałek 18.02.2019

Krem szczawiowy z jajkiem

Pieczeń wieprzowa z puree ziemniaczanym

Spaghetti z pieczarkami, zielonym groszkiem w maślanym sosie

Biszkopt z musem truskawkowym

 

Wtorek 19.02.2019

Zupa cebulowa z grzanką z pecorino

Roladka z kurczaka z panierowanym ryżem, kapustą włoską, rodzynkami i sosem ziołowym

Pizza z marynowaną papryką i serem feta

Mus orzechowy z migdałową kruszonką

 

Środa 20.02.2019

Krem z ziemniaków z salsą z panchetty i kiszonych ogórków

Pierś indyka z puree z batatów i orientalną surówką

Szpinakowe fettuccine z suszonymi pomidorami

Creme brulee

 

Czwartek 21.02.2019

Orientalna zupa cytrynowa z boczniakiem i kolendrą

Spaghetti z ragout wieprzowym i warzywami

Pizza z pieczonymi burakami i kozim serem

Szarlotka

 

Piątek 22.02.2019

Zupa fasolowa

Dorsz z warzywami i kaszą gryczaną

Pizza z piklowanymi warzywami i wędzonym serem

Panna cotta kokosowa z musem z marakui

3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy teraz w cenie 19,90. Sprawdź co serwujemy dzisiaj.

Poniedziałek 18.02.2019

Krem szczawiowy z jajkiem

Pieczeń wieprzowa z puree ziemniaczanym

Spaghetti z pieczarkami, zielonym groszkiem w maślanym sosie

Biszkopt z musem truskawkowym

 

Wtorek 19.02.2019

Zupa cebulowa z grzanką z pecorino

Roladka z kurczaka z panierowanym ryżem, kapustą włoską, rodzynkami i sosem ziołowym

Pizza z marynowaną papryką i serem feta

Mus orzechowy z migdałową kruszonką

 

Środa 20.02.2019

Krem z ziemniaków z salsą z panchetty i kiszonych ogórków

Pierś indyka z puree z batatów i orientalną surówką

Szpinakowe fettuccine z suszonymi pomidorami

Creme brulee

 

Czwartek 21.02.2019

Orientalna zupa cytrynowa z boczniakiem i kolendrą

Spaghetti z ragout wieprzowym i warzywami

Pizza z pieczonymi burakami i kozim serem

Szarlotka

 

Piątek 22.02.2019

Zupa fasolowa

Dorsz z warzywami i kaszą gryczaną

Pizza z piklowanymi warzywami i wędzonym serem

Panna cotta kokosowa z musem z marakui