×

Lunch za 19,90 zł

Lunch za 19,90 zł

3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy teraz w cenie 19,90. Sprawdź co serwujemy dzisiaj 

Poniedziałek 15.10.2018

Krem ziemniaczany z prażoną panchettą i kiszonym ogórkiem

Pieczona karkówka z krokietem ziemniaczanym, puree z marchwi i sosem grzybowym

Spaghetti z kurkami i jajkiem poche

Sernik na zimno z kruszonką

 

Wtorek 16.10.2018

Bulion wołowy z ravioli z mięsem, gotowanym jajkiem i kiełkami

Grillowana pierś z kurczaka z puree ziemniaczanym, włoską kapustą i sosem z trawy żubrowej

Pizza z serem brie i leśną żurawiną

Ciasto z rabarbarem

 

Środa 17.10.2018

Krem z dyni z imbirem i mlekiem kokosowym

Szynka wieprzowa z sosem sezamowym, smażonym makaronem i warzywami

Lasagne z pieczonymi warzywami

Szarlotka z musem waniliowym

 

Czwartek 18.10.2018

Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową

Pieczony udziec z indyka, risotto z suszonymi morelami, karmelizowaną marchewką i sosem rozmarynowym

Tortilla z warzywami i pomidorową salsą

Creme caramel

 

Piątek 19.10.2018

Minestrone z makaronem

Lasagne z wołowiną, sałatą i sosem kurkowym

Tagliatelle z pieczoną dynią, kurkami w maślanym sosie

Cannelloni z musem z białej czekolady

 

3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy teraz w cenie 19,90. Sprawdź co serwujemy dzisiaj 

Poniedziałek 15.10.2018

Krem ziemniaczany z prażoną panchettą i kiszonym ogórkiem

Pieczona karkówka z krokietem ziemniaczanym, puree z marchwi i sosem grzybowym

Spaghetti z kurkami i jajkiem poche

Sernik na zimno z kruszonką

 

Wtorek 16.10.2018

Bulion wołowy z ravioli z mięsem, gotowanym jajkiem i kiełkami

Grillowana pierś z kurczaka z puree ziemniaczanym, włoską kapustą i sosem z trawy żubrowej

Pizza z serem brie i leśną żurawiną

Ciasto z rabarbarem

 

Środa 17.10.2018

Krem z dyni z imbirem i mlekiem kokosowym

Szynka wieprzowa z sosem sezamowym, smażonym makaronem i warzywami

Lasagne z pieczonymi warzywami

Szarlotka z musem waniliowym

 

Czwartek 18.10.2018

Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową

Pieczony udziec z indyka, risotto z suszonymi morelami, karmelizowaną marchewką i sosem rozmarynowym

Tortilla z warzywami i pomidorową salsą

Creme caramel

 

Piątek 19.10.2018

Minestrone z makaronem

Lasagne z wołowiną, sałatą i sosem kurkowym

Tagliatelle z pieczoną dynią, kurkami w maślanym sosie

Cannelloni z musem z białej czekolady