×

Lunch za 19,90 zł

Lunch za 19,90 zł

3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy teraz w cenie 19,90. Sprawdź co serwujemy dzisiaj 

LUNCH

 

Poniedziałek 21.05.2018

Chłodnik z botwinki z jajkiem

Pulpety wieprzowe z puree ziemniaczanym, mixem sałat i pikantnym pomidorowym sosem

Spaghetti ze szparagami i pesto

Chałwowa panna cotta

 

Wtorek 22.05.2018

Krem z zielonego groszku z miętą i ricottą

Fettuccine z kurczakiem, szpinakiem , suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym

Pizza Quatro Formaggi

Sernik „New York”

 

Środa 23.05.2018

Zupa „PHO” z kolendrą i imbirem

Polędwiczka wieprzowa z gratin ziemniaczanym, młodą kapustą i sosem tymiankowym

Ravioli ze szparagami, cukinią i serem ricotta

Tarta z kokosowym musem i popcornem w karmelu

 

Czwartek 24.05.2018

Gazpacho z grzanką

Grillowana pierś kurczaka z grzybowym risotto i warzywami

Pizza z grillowanymi warzywami i czerwonym pesto

Truskawkowa galaretka z waniliowym kremem i kruszonką pistacjową

 

Piątek 25.05.2018

Krupnik z młodymi warzywami

Dorsz pieczonymi warzywami, kuskusem i concase z pomidorów

Casarecce z cukinią i pesto

Beza z kremem marakuja

3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy teraz w cenie 19,90. Sprawdź co serwujemy dzisiaj 

LUNCH

 

Poniedziałek 21.05.2018

Chłodnik z botwinki z jajkiem

Pulpety wieprzowe z puree ziemniaczanym, mixem sałat i pikantnym pomidorowym sosem

Spaghetti ze szparagami i pesto

Chałwowa panna cotta

 

Wtorek 22.05.2018

Krem z zielonego groszku z miętą i ricottą

Fettuccine z kurczakiem, szpinakiem , suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym

Pizza Quatro Formaggi

Sernik „New York”

 

Środa 23.05.2018

Zupa „PHO” z kolendrą i imbirem

Polędwiczka wieprzowa z gratin ziemniaczanym, młodą kapustą i sosem tymiankowym

Ravioli ze szparagami, cukinią i serem ricotta

Tarta z kokosowym musem i popcornem w karmelu

 

Czwartek 24.05.2018

Gazpacho z grzanką

Grillowana pierś kurczaka z grzybowym risotto i warzywami

Pizza z grillowanymi warzywami i czerwonym pesto

Truskawkowa galaretka z waniliowym kremem i kruszonką pistacjową

 

Piątek 25.05.2018

Krupnik z młodymi warzywami

Dorsz pieczonymi warzywami, kuskusem i concase z pomidorów

Casarecce z cukinią i pesto

Beza z kremem marakuja