×

Lunch 29,90 zł

Lunch 29,90 zł

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Lemoniada do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

PONIEDZIAŁEK 22.04

Zupa fasolowa z szałwią i parmezanem

Gnocchi z pikantnym pomidorowym sosem, szarpaną wieprzowiną i parmezanem

Wegetariańskie spaghetti carbonara

Sernik z mango

 

WTOREK 23.04

Krem z pieczonych buraków z kozim serem i miętą

Szaszłyk z indyka z puree ziemniaczanym, orientalną surówką i sosem sezamowym

Pizza z suszonymi pomidorami i grillowanym bakłażanem

Tarta słony karmel

 

ŚRODA 24.04

Minestrone z młodą kapustą i parmezanem

Grillowana karkówka z pieczonym ziemniakiem, ogórkiem małosolnym, i sosem tzatziki

Panini z grillowanymi warzywami, mozzarellą i sosem z czosnku niedźwiedziego

Beza z kawą

 

CZWARTEK 25.04

Zupa botwinkowa z puree ziemniaczanym

Kotlet schabowy z gołąbkiem z młodej kapusty i puree ziemniaczanym

Ravioli ze szparagami i sosem śmietanowym

Brownie

 

PIĄTEK 26.04

Krem pomidorowo paprykowy z kwaśną śmietaną

Dorsz z puree ziemniaczanym i ratatouille warzywnym

Mafaldine z warzywami i sosem burre – blanc

Waniliowa panna cotta

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Lemoniada do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

PONIEDZIAŁEK 22.04

Zupa fasolowa z szałwią i parmezanem

Gnocchi z pikantnym pomidorowym sosem, szarpaną wieprzowiną i parmezanem

Wegetariańskie spaghetti carbonara

Sernik z mango

 

WTOREK 23.04

Krem z pieczonych buraków z kozim serem i miętą

Szaszłyk z indyka z puree ziemniaczanym, orientalną surówką i sosem sezamowym

Pizza z suszonymi pomidorami i grillowanym bakłażanem

Tarta słony karmel

 

ŚRODA 24.04

Minestrone z młodą kapustą i parmezanem

Grillowana karkówka z pieczonym ziemniakiem, ogórkiem małosolnym, i sosem tzatziki

Panini z grillowanymi warzywami, mozzarellą i sosem z czosnku niedźwiedziego

Beza z kawą

 

CZWARTEK 25.04

Zupa botwinkowa z puree ziemniaczanym

Kotlet schabowy z gołąbkiem z młodej kapusty i puree ziemniaczanym

Ravioli ze szparagami i sosem śmietanowym

Brownie

 

PIĄTEK 26.04

Krem pomidorowo paprykowy z kwaśną śmietaną

Dorsz z puree ziemniaczanym i ratatouille warzywnym

Mafaldine z warzywami i sosem burre – blanc

Waniliowa panna cotta


Call Now Button