×

Lunch 29,90 zł

Lunch 29,90 zł

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata zimowa do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

PONIEDZIAŁEK 18.03

Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem i pomidorami

Grillowana pierś kurczaka z puree ziemniaczanym i ratatouile warzywnym

Pappardelle w sosie musztardowym i świeżym szpinakiem

Beza z wanilią

 

WTOREK 19.03

Zupa cebulowa z grzanką z serem i tymiankiem

Kotlet mielony z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym

Pizza z kremem truflowym i grillowanym bakłażanem

Sernik New York

 

ŚRODA 20.03

Zupa kokosowa z makaronem ryżowym i kolendrą

Udziec z indyka z krokietem ziemniaczanym, warzywami i sosem balsamicznym

Calzone ze szpinakiem i grzybami

Ciasto daktylowe

 

CZWARTEK 21.03

Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami

Udko z kurczaka BBQ z domowymi frytkami i surówką colesław

Ravioli z ziemniakami, twarogiem i prażoną cebulką

Karpatka

 

PIĄTEK 22.03

Krem z pomidorów z bazyliową śmietaną

Dorsz z szafranowym risotto i caponatą

Gnocchi quattro formaggi

Panna cotta

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata zimowa do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

PONIEDZIAŁEK 18.03

Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem i pomidorami

Grillowana pierś kurczaka z puree ziemniaczanym i ratatouile warzywnym

Pappardelle w sosie musztardowym i świeżym szpinakiem

Beza z wanilią

 

WTOREK 19.03

Zupa cebulowa z grzanką z serem i tymiankiem

Kotlet mielony z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym

Pizza z kremem truflowym i grillowanym bakłażanem

Sernik New York

 

ŚRODA 20.03

Zupa kokosowa z makaronem ryżowym i kolendrą

Udziec z indyka z krokietem ziemniaczanym, warzywami i sosem balsamicznym

Calzone ze szpinakiem i grzybami

Ciasto daktylowe

 

CZWARTEK 21.03

Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami

Udko z kurczaka BBQ z domowymi frytkami i surówką colesław

Ravioli z ziemniakami, twarogiem i prażoną cebulką

Karpatka

 

PIĄTEK 22.03

Krem z pomidorów z bazyliową śmietaną

Dorsz z szafranowym risotto i caponatą

Gnocchi quattro formaggi

Panna cotta


Call Now Button