Lunch 27,90 zł
Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 27,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu w cenie 6 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek, 06.02
Barszcz czerwony z bułeczką z mięsem i pieczarkami
Pierś indyka z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem z trawy cytrynowej
Conchiglioni z pomidorami i bazylia
Ciasto daktylowe ze słonym karmelem
Wtorek, 07.02
Zupa ogórkowa ze śmietaną i koperkiem
Szaszłyk z kurczaka z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem
Pizza z cukinią, pecorino i pesto
Szarlotka
Środa, 08.02
Consome wołowe z makaronem, warzywami i jajkiem
Grillowany schab z babką ziemniaczaną, fasolką i sosem grzybowym
Pierogi „ukraińskie” z prażoną cebulą i kwaśną śmietaną
Dolce&salato
Czwartek, 09.02
Krem z pieczonej dyni z parmezanem i oliwą z oliwek
Pierś kurczaka z pieczoną polentą, warzywami ragout i sosem z trawy cytrynowej
Pizza z boczniakiem, pieczonym ziemniakiem
Tarta czekoladowa
Piątek, 10.02
Flaki z boczniaka z majerankiem i parmezanem
Fish burger z sosem tatarskim i frytkami
Gnocchi faszerowane gorgonzolą w pomidorowym sosie
Panna Cotta
Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 27,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu w cenie 6 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek, 06.02
Barszcz czerwony z bułeczką z mięsem i pieczarkami
Pierś indyka z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem z trawy cytrynowej
Conchiglioni z pomidorami i bazylia
Ciasto daktylowe ze słonym karmelem
Wtorek, 07.02
Zupa ogórkowa ze śmietaną i koperkiem
Szaszłyk z kurczaka z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem
Pizza z cukinią, pecorino i pesto
Szarlotka
Środa, 08.02
Consome wołowe z makaronem, warzywami i jajkiem
Grillowany schab z babką ziemniaczaną, fasolką i sosem grzybowym
Pierogi „ukraińskie” z prażoną cebulą i kwaśną śmietaną
Dolce&salato
Czwartek, 09.02
Krem z pieczonej dyni z parmezanem i oliwą z oliwek
Pierś kurczaka z pieczoną polentą, warzywami ragout i sosem z trawy cytrynowej
Pizza z boczniakiem, pieczonym ziemniakiem
Tarta czekoladowa
Piątek, 10.02
Flaki z boczniaka z majerankiem i parmezanem
Fish burger z sosem tatarskim i frytkami
Gnocchi faszerowane gorgonzolą w pomidorowym sosie
Panna Cotta