Lunch 32,90 zł
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 32,90 zł na miejscu.
Herbata lub wino domowe do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 10.11
Krem pomidorowo-paprykowy z kwaśną śmietaną
Pappardelle bolognese
Gnocchi z pieczarkami i zielonym groszkiem w sosie maślano winnym
Karpatka
Wtorek 11.11
Brak oferty lunchowej
Środa 12.11
Orientalna zupa cytrynowa z ravioli z mięsem i kolendrą
Cordol bleu z kurczaka z puree ziemniaczanym i zasmażaną marchewką
Pizza z grillowanymi warzywami i straciatellą
Czekoladowe cannoli
Czwartek 13.11
Kapuśniak z kiszonej kapusty z majerankiem
Polędwiczka wieprzowa z grilla z warzywami, zapiekanką ziemniaczaną i sosem truflowym
Ravioli z dynią i amaretti
Beza z kremem kawowym
Piątek 14.11
Zupa minestrone z parmezanem
Kotlet mielony z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym
Frttuccinie w pesto z suszonymi pomidorami i domową ricottą
Tiramisu „solony karmel”
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 32,90 zł na miejscu.
Herbata lub wino domowe do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 10.11
Krem pomidorowo-paprykowy z kwaśną śmietaną
Pappardelle bolognese
Gnocchi z pieczarkami i zielonym groszkiem w sosie maślano winnym
Karpatka
Wtorek 11.11
Brak oferty lunchowej
Środa 12.11
Orientalna zupa cytrynowa z ravioli z mięsem i kolendrą
Cordol bleu z kurczaka z puree ziemniaczanym i zasmażaną marchewką
Pizza z grillowanymi warzywami i straciatellą
Czekoladowe cannoli
Czwartek 13.11
Kapuśniak z kiszonej kapusty z majerankiem
Polędwiczka wieprzowa z grilla z warzywami, zapiekanką ziemniaczaną i sosem truflowym
Ravioli z dynią i amaretti
Beza z kremem kawowym
Piątek 14.11
Zupa minestrone z parmezanem
Kotlet mielony z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym
Frttuccinie w pesto z suszonymi pomidorami i domową ricottą
Tiramisu „solony karmel”
