Lunch 29,90 zł
Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Lemoniada Si do lunchu w cenie 7 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek, 5.06
Gazpacho z ziołową grzanką
Kotlet z indyka z puree ziemniaczanym i buraczkami w miodzie
Fettuccine z cukinią, kalmarami w sosie maślano – winnym
Beza z mascarpone
Wtorek, 6.06
Zupa soczewicowa z warzywami
Grillowany schab z zielonymi szparagami, babką ziemniaczaną i sosem pomery
Pizza z młodymi ziemniakami, szparagami i camembertem
Tarta z rabarbarem
Środa, 7.06
Chłodnik litewski z jajkiem i pieczonym ziemniakiem
Kofty wieprzowe z pieczonym ziemniakiem, piklowanym ogórkiem i sosem jogurtowym
Ravioli z pieczonymi burakami w sosie z koziego sera
Ptyś słony karmel
Czwartek, 8.06– brak lunchu
Piątek, 9.06
Krupnik z warzywami
Filet z okonia morskiego z warzywami, puree ziemniaczanym i salsą pomidorową
Spaghetti arrabbiata
Panna cotta
Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Lemoniada Si do lunchu w cenie 7 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek, 5.06
Gazpacho z ziołową grzanką
Kotlet z indyka z puree ziemniaczanym i buraczkami w miodzie
Fettuccine z cukinią, kalmarami w sosie maślano – winnym
Beza z mascarpone
Wtorek, 6.06
Zupa soczewicowa z warzywami
Grillowany schab z zielonymi szparagami, babką ziemniaczaną i sosem pomery
Pizza z młodymi ziemniakami, szparagami i camembertem
Tarta z rabarbarem
Środa, 7.06
Chłodnik litewski z jajkiem i pieczonym ziemniakiem
Kofty wieprzowe z pieczonym ziemniakiem, piklowanym ogórkiem i sosem jogurtowym
Ravioli z pieczonymi burakami w sosie z koziego sera
Ptyś słony karmel
Czwartek, 8.06– brak lunchu
Piątek, 9.06
Krupnik z warzywami
Filet z okonia morskiego z warzywami, puree ziemniaczanym i salsą pomidorową
Spaghetti arrabbiata
Panna cotta