×

Lunch 25,90 zł

Lunch 25,90 zł

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 25,90 zł na miejscu oraz na wynos. Lemoniada cytrynowa do lunchu w cenie 5 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

Poniedziałek, 23.05

Zupa warzywna z boczniakiem, koperkiem i pomidorami

Grillowana pierś kurczaka z krokietem ziemniaczanym, warzywami i sosem ziołowym

Conchiglioni z pomidorami, bazylią i parmezanem

Tarta z owocami

Wtorek, 24.05

Zupa szparagowa z warzywami i parmezanem

Kotlet mielony z puree ziemniaczanym i pikantną sałatką z pieczonych buraków

Pizza ze szparagami i świeżą ricottą

Ciasto rabarbarowe

Środa, 25.05

Zupa szczawiowa z jajkiem

Rolada z indyka z młodymi warzywami i pieczonymi ziemniakami

Fettuccine ze szparagami i suszonymi pomidorami w śmietanowym sosie

Trufle czekoladowe

Czwartek, 26.05

Chłodnik litewski z jajkiem

Grillowana karkówka z puree ziemniaczanym i piklowanymi warzywami

Casarecce z grzybami w sosie śmietanowym

Karpatka z musem owocowym

Piątek, 27.05

Zupa pomidorowa z makaronem, bazylią i parmezanem

Dorsz z szafranowym risotto, warzywami i salsą pomidorową

Pizza Caprese

Sernik na zimno z galaretką

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 25,90 zł na miejscu oraz na wynos. Lemoniada cytrynowa do lunchu w cenie 5 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

Poniedziałek, 23.05

Zupa warzywna z boczniakiem, koperkiem i pomidorami

Grillowana pierś kurczaka z krokietem ziemniaczanym, warzywami i sosem ziołowym

Conchiglioni z pomidorami, bazylią i parmezanem

Tarta z owocami

Wtorek, 24.05

Zupa szparagowa z warzywami i parmezanem

Kotlet mielony z puree ziemniaczanym i pikantną sałatką z pieczonych buraków

Pizza ze szparagami i świeżą ricottą

Ciasto rabarbarowe

Środa, 25.05

Zupa szczawiowa z jajkiem

Rolada z indyka z młodymi warzywami i pieczonymi ziemniakami

Fettuccine ze szparagami i suszonymi pomidorami w śmietanowym sosie

Trufle czekoladowe

Czwartek, 26.05

Chłodnik litewski z jajkiem

Grillowana karkówka z puree ziemniaczanym i piklowanymi warzywami

Casarecce z grzybami w sosie śmietanowym

Karpatka z musem owocowym

Piątek, 27.05

Zupa pomidorowa z makaronem, bazylią i parmezanem

Dorsz z szafranowym risotto, warzywami i salsą pomidorową

Pizza Caprese

Sernik na zimno z galaretką