Lunch 29,90 zł
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Lemoniada do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 09.09
Zupa pomidorowa z makaronem i bazylią
Grillowany schab z warzywami, ziemniakami gartine i sosem dijone
Fettuccine quattro formaggi
Kokosowa panna cotta
Wtorek 10.09
Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem
Polędwiczka wieprzowa „saltim bocca” z risotto szafranowym i sosem z szynki parmeńskiej
Pizza z kremem truflowym i grillowaną cukinią
Ciasto daktylowe
Środa 11.09
Orientalna zupa cytrynowa z ravioli z mięsem i kolędą
Gnocchi ripieni faszerowane wołowiną w sosie maślano-winnym
Calzone ze szpinakiem i grzybami
Szarlotka
Czwartek 12.09
Krem z dyni ze szpinakiem i parmezanem
Bitka wieprzowa z puree ziemniaczanym i buraczkami w miodzie
Ravioli z pieczonymi warzywami i sosem szałwiowym
Sernik „New York”
Piątek 13.09
Zupa szczawiowa z puree ziemniaczanym i jajkiem
Kotlet z dorsza z puree ziemniaczanym i ratatouile warzywnym
Pizza z kolorowymi pomidorami, mozzarellą i bazylią
Dolce&Salato
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Lemoniada do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 09.09
Zupa pomidorowa z makaronem i bazylią
Grillowany schab z warzywami, ziemniakami gartine i sosem dijone
Fettuccine quattro formaggi
Kokosowa panna cotta
Wtorek 10.09
Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem
Polędwiczka wieprzowa „saltim bocca” z risotto szafranowym i sosem z szynki parmeńskiej
Pizza z kremem truflowym i grillowaną cukinią
Ciasto daktylowe
Środa 11.09
Orientalna zupa cytrynowa z ravioli z mięsem i kolędą
Gnocchi ripieni faszerowane wołowiną w sosie maślano-winnym
Calzone ze szpinakiem i grzybami
Szarlotka
Czwartek 12.09
Krem z dyni ze szpinakiem i parmezanem
Bitka wieprzowa z puree ziemniaczanym i buraczkami w miodzie
Ravioli z pieczonymi warzywami i sosem szałwiowym
Sernik „New York”
Piątek 13.09
Zupa szczawiowa z puree ziemniaczanym i jajkiem
Kotlet z dorsza z puree ziemniaczanym i ratatouile warzywnym
Pizza z kolorowymi pomidorami, mozzarellą i bazylią
Dolce&Salato