Lunch 29,90 zł
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu.
Herbata lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 14.04
Zupa minestrone z parmezanem
Karkówka po burgudznku z dyniowymi kluskami śląskimi i duszonymi warzywami
Ravioli ze szpinakiem i szałwiowym masłem
Tarta karmelowa z popcornem w czekoladzie
Wtorek 15.04
Krem z pomidorów i pieczonej papryki z kwaśną śmietaną
Grillowana pierś kurczaka z polentą, warzywami i sosem ziołowym
Pizza z zielonymi warzywami i prażonymi migdałami
Ptyś z mango
Środa 16.04
Flaki z boczniaka z pulpetami z soczewicy
Udziec z indyka z babką ziemniaczaną, buraczkami w miodzie i sosem ziołowym
Pizza z gorgonzolą i pieczoną papryką
Szarlotka
Czwartek 17.04
Orientalna zupa cytrynowa z ravioli z mięsem
Polędwiczka wieprzowa a’la saltimbocca z szafranowym risotto i warzywami
Spaghetti aglio-olio z grillowaną cukinią
Brownie
Piątek 18.04
Zupa rybna
Dorsz z puree ziemniaczanym i ratatouille warzywnym
Gnocchi z pieczonymi warzywami
Tiramisu
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu.
Herbata lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 14.04
Zupa minestrone z parmezanem
Karkówka po burgudznku z dyniowymi kluskami śląskimi i duszonymi warzywami
Ravioli ze szpinakiem i szałwiowym masłem
Tarta karmelowa z popcornem w czekoladzie
Wtorek 15.04
Krem z pomidorów i pieczonej papryki z kwaśną śmietaną
Grillowana pierś kurczaka z polentą, warzywami i sosem ziołowym
Pizza z zielonymi warzywami i prażonymi migdałami
Ptyś z mango
Środa 16.04
Flaki z boczniaka z pulpetami z soczewicy
Udziec z indyka z babką ziemniaczaną, buraczkami w miodzie i sosem ziołowym
Pizza z gorgonzolą i pieczoną papryką
Szarlotka
Czwartek 17.04
Orientalna zupa cytrynowa z ravioli z mięsem
Polędwiczka wieprzowa a’la saltimbocca z szafranowym risotto i warzywami
Spaghetti aglio-olio z grillowaną cukinią
Brownie
Piątek 18.04
Zupa rybna
Dorsz z puree ziemniaczanym i ratatouille warzywnym
Gnocchi z pieczonymi warzywami
Tiramisu