×

Lunch 27,90 zł

Lunch 27,90 zł

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 27,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu w cenie 6 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

Poniedziałek, 06.02

Barszcz czerwony z bułeczką z mięsem i pieczarkami

Pierś indyka z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem z trawy cytrynowej

Conchiglioni z pomidorami i bazylia

Ciasto daktylowe ze słonym karmelem

 

Wtorek, 07.02

Zupa ogórkowa ze śmietaną i koperkiem

Szaszłyk z kurczaka z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem

Pizza z cukinią, pecorino i pesto

Szarlotka

 

Środa, 08.02

Consome wołowe z makaronem, warzywami i jajkiem

Grillowany schab z babką ziemniaczaną, fasolką i sosem grzybowym

Pierogi „ukraińskie” z prażoną cebulą i kwaśną śmietaną

Dolce&salato

 

Czwartek, 09.02

Krem z pieczonej dyni z parmezanem i oliwą z oliwek

Pierś kurczaka z pieczoną polentą, warzywami ragout i sosem z trawy cytrynowej

Pizza z boczniakiem, pieczonym ziemniakiem

Tarta czekoladowa

 

Piątek, 10.02

Flaki z boczniaka z majerankiem i parmezanem

Fish burger z sosem tatarskim i frytkami

Gnocchi faszerowane gorgonzolą w pomidorowym sosie

Panna Cotta

 

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 27,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu w cenie 6 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

Poniedziałek, 06.02

Barszcz czerwony z bułeczką z mięsem i pieczarkami

Pierś indyka z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem z trawy cytrynowej

Conchiglioni z pomidorami i bazylia

Ciasto daktylowe ze słonym karmelem

 

Wtorek, 07.02

Zupa ogórkowa ze śmietaną i koperkiem

Szaszłyk z kurczaka z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem

Pizza z cukinią, pecorino i pesto

Szarlotka

 

Środa, 08.02

Consome wołowe z makaronem, warzywami i jajkiem

Grillowany schab z babką ziemniaczaną, fasolką i sosem grzybowym

Pierogi „ukraińskie” z prażoną cebulą i kwaśną śmietaną

Dolce&salato

 

Czwartek, 09.02

Krem z pieczonej dyni z parmezanem i oliwą z oliwek

Pierś kurczaka z pieczoną polentą, warzywami ragout i sosem z trawy cytrynowej

Pizza z boczniakiem, pieczonym ziemniakiem

Tarta czekoladowa

 

Piątek, 10.02

Flaki z boczniaka z majerankiem i parmezanem

Fish burger z sosem tatarskim i frytkami

Gnocchi faszerowane gorgonzolą w pomidorowym sosie

Panna Cotta