Lunch 29,90 zł
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 13.01
Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową
Grillowany schab z warzywami, puree ziemniaczanym z gorczycą i sosem grzybowym
Gnocchi ripieni z soczewicą, suszonymi pomidorami i sosem pomidorowym
Brownie
Wtorek 14.01
Kapuśniak ze słodkiej kapusty z pomidorami i koperkiem
Żeberka wieprzowe z pieczonymi ziemniakami i zasmażaną kapustą
Pizza z grillowaną cukinią i pieczarkami
Karpatka
Środa 15.01
Zupa cebulowa z grzanką i serem
Cordon blu z kurczaka z puree ziemniaczanym i mizerią
Pizza z dynią, chili i pecorino romano
Szarlotka
Czwartek 16.01
Domowy rosół z ravioli z mięsem i warzywami
Maślana bułka z szarpaną wieprzowiną, frytkami, piklowaną kapustą i aioli srirache
Ravioli ze szpinakiem i sosem quatro formagie
Dolce-salato
Piątek 17.01
Krem pomidorowy z bazylią
Pierś kurczaka z puree ziemniacznym, warzywami i sosem z suszonych pomidorów
Gnocchi z pomidorami i pesto
Pana cotta chałwowa
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 13.01
Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową
Grillowany schab z warzywami, puree ziemniaczanym z gorczycą i sosem grzybowym
Gnocchi ripieni z soczewicą, suszonymi pomidorami i sosem pomidorowym
Brownie
Wtorek 14.01
Kapuśniak ze słodkiej kapusty z pomidorami i koperkiem
Żeberka wieprzowe z pieczonymi ziemniakami i zasmażaną kapustą
Pizza z grillowaną cukinią i pieczarkami
Karpatka
Środa 15.01
Zupa cebulowa z grzanką i serem
Cordon blu z kurczaka z puree ziemniaczanym i mizerią
Pizza z dynią, chili i pecorino romano
Szarlotka
Czwartek 16.01
Domowy rosół z ravioli z mięsem i warzywami
Maślana bułka z szarpaną wieprzowiną, frytkami, piklowaną kapustą i aioli srirache
Ravioli ze szpinakiem i sosem quatro formagie
Dolce-salato
Piątek 17.01
Krem pomidorowy z bazylią
Pierś kurczaka z puree ziemniacznym, warzywami i sosem z suszonych pomidorów
Gnocchi z pomidorami i pesto
Pana cotta chałwowa