×

Lunch 25,90 zł

Lunch 25,90 zł

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 25,90 zł na miejscu. Lemoniada cytrynowa do lunchu w cenie 5 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

Wtorek, 16.08

Gazpacho z grzanką i pikantną oliwą

Pierś kurczaka z grillowanymi warzywami, puree ziemniaczanym i sosem z trawy cytrynowej

Pizza z kurkami, grillowaną cukinią i pesto

Beza z kremem owocowym

Środa, 17.08

Ramen wołowy z makaronem, jajkiem i kolendrą

Bryzol wieprzowy z fasolką szparagową, puree ziemniaczanym z oliwą truflową, sosem ziołowym

Ravioli z kurkami i masłem szałwiowym

Tarta z rabarbarem

Czwartek, 19.08

Chłodnik litewski z jajkiem

Lasagne bolognese

Pizza z pomidorami i mozzarellą

Cannelloni z białą czekoladą

Piątek, 20.08

Zupa kurkowa z warzywami

Panierowany kotlet z indyka z sałatką z pieczonych buraków i puree ziemniaczanym

Gnocchi z kurkami i parmezanem

Sernik New York

 

Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 25,90 zł na miejscu. Lemoniada cytrynowa do lunchu w cenie 5 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

Wtorek, 16.08

Gazpacho z grzanką i pikantną oliwą

Pierś kurczaka z grillowanymi warzywami, puree ziemniaczanym i sosem z trawy cytrynowej

Pizza z kurkami, grillowaną cukinią i pesto

Beza z kremem owocowym

Środa, 17.08

Ramen wołowy z makaronem, jajkiem i kolendrą

Bryzol wieprzowy z fasolką szparagową, puree ziemniaczanym z oliwą truflową, sosem ziołowym

Ravioli z kurkami i masłem szałwiowym

Tarta z rabarbarem

Czwartek, 19.08

Chłodnik litewski z jajkiem

Lasagne bolognese

Pizza z pomidorami i mozzarellą

Cannelloni z białą czekoladą

Piątek, 20.08

Zupa kurkowa z warzywami

Panierowany kotlet z indyka z sałatką z pieczonych buraków i puree ziemniaczanym

Gnocchi z kurkami i parmezanem

Sernik New York