Lunch 25,90 zł
Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 25,90 zł na miejscu oraz na wynos. Lemoniada cytrynowa do lunchu w cenie 5 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek, 23.05
Zupa warzywna z boczniakiem, koperkiem i pomidorami
Grillowana pierś kurczaka z krokietem ziemniaczanym, warzywami i sosem ziołowym
Conchiglioni z pomidorami, bazylią i parmezanem
Tarta z owocami
Wtorek, 24.05
Zupa szparagowa z warzywami i parmezanem
Kotlet mielony z puree ziemniaczanym i pikantną sałatką z pieczonych buraków
Pizza ze szparagami i świeżą ricottą
Ciasto rabarbarowe
Środa, 25.05
Zupa szczawiowa z jajkiem
Rolada z indyka z młodymi warzywami i pieczonymi ziemniakami
Fettuccine ze szparagami i suszonymi pomidorami w śmietanowym sosie
Trufle czekoladowe
Czwartek, 26.05
Chłodnik litewski z jajkiem
Grillowana karkówka z puree ziemniaczanym i piklowanymi warzywami
Casarecce z grzybami w sosie śmietanowym
Karpatka z musem owocowym
Piątek, 27.05
Zupa pomidorowa z makaronem, bazylią i parmezanem
Dorsz z szafranowym risotto, warzywami i salsą pomidorową
Pizza Caprese
Sernik na zimno z galaretką
Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 25,90 zł na miejscu oraz na wynos. Lemoniada cytrynowa do lunchu w cenie 5 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek, 23.05
Zupa warzywna z boczniakiem, koperkiem i pomidorami
Grillowana pierś kurczaka z krokietem ziemniaczanym, warzywami i sosem ziołowym
Conchiglioni z pomidorami, bazylią i parmezanem
Tarta z owocami
Wtorek, 24.05
Zupa szparagowa z warzywami i parmezanem
Kotlet mielony z puree ziemniaczanym i pikantną sałatką z pieczonych buraków
Pizza ze szparagami i świeżą ricottą
Ciasto rabarbarowe
Środa, 25.05
Zupa szczawiowa z jajkiem
Rolada z indyka z młodymi warzywami i pieczonymi ziemniakami
Fettuccine ze szparagami i suszonymi pomidorami w śmietanowym sosie
Trufle czekoladowe
Czwartek, 26.05
Chłodnik litewski z jajkiem
Grillowana karkówka z puree ziemniaczanym i piklowanymi warzywami
Casarecce z grzybami w sosie śmietanowym
Karpatka z musem owocowym
Piątek, 27.05
Zupa pomidorowa z makaronem, bazylią i parmezanem
Dorsz z szafranowym risotto, warzywami i salsą pomidorową
Pizza Caprese
Sernik na zimno z galaretką