×

Lunch 29,90 zł

Lunch 29,90 zł

Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

Poniedziałek 13.01

Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową

Grillowany schab z warzywami, puree ziemniaczanym z gorczycą i sosem grzybowym

Gnocchi ripieni z soczewicą, suszonymi pomidorami i sosem pomidorowym

Brownie

 

Wtorek 14.01

Kapuśniak ze słodkiej kapusty z pomidorami i koperkiem

Żeberka wieprzowe z pieczonymi ziemniakami i zasmażaną kapustą

Pizza z grillowaną cukinią i pieczarkami

Karpatka

 

Środa 15.01

Zupa cebulowa z grzanką i serem

Cordon blu z kurczaka z puree ziemniaczanym i mizerią

Pizza z dynią, chili i pecorino romano

Szarlotka

 

Czwartek 16.01

Domowy rosół z ravioli z mięsem i warzywami

Maślana bułka z szarpaną wieprzowiną, frytkami, piklowaną kapustą i aioli srirache

Ravioli ze szpinakiem i sosem quatro formagie

Dolce-salato

 

Piątek 17.01

Krem pomidorowy z bazylią

Pierś kurczaka z puree ziemniacznym, warzywami i sosem z suszonych pomidorów

Gnocchi z pomidorami i pesto

Pana cotta chałwowa

 

Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

 

Poniedziałek 13.01

Krem z pieczonych warzyw z oliwą truflową

Grillowany schab z warzywami, puree ziemniaczanym z gorczycą i sosem grzybowym

Gnocchi ripieni z soczewicą, suszonymi pomidorami i sosem pomidorowym

Brownie

 

Wtorek 14.01

Kapuśniak ze słodkiej kapusty z pomidorami i koperkiem

Żeberka wieprzowe z pieczonymi ziemniakami i zasmażaną kapustą

Pizza z grillowaną cukinią i pieczarkami

Karpatka

 

Środa 15.01

Zupa cebulowa z grzanką i serem

Cordon blu z kurczaka z puree ziemniaczanym i mizerią

Pizza z dynią, chili i pecorino romano

Szarlotka

 

Czwartek 16.01

Domowy rosół z ravioli z mięsem i warzywami

Maślana bułka z szarpaną wieprzowiną, frytkami, piklowaną kapustą i aioli srirache

Ravioli ze szpinakiem i sosem quatro formagie

Dolce-salato

 

Piątek 17.01

Krem pomidorowy z bazylią

Pierś kurczaka z puree ziemniacznym, warzywami i sosem z suszonych pomidorów

Gnocchi z pomidorami i pesto

Pana cotta chałwowa

 


Call Now Button