Lunch 25,90 zł
Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 25,90 zł na miejscu. Lemoniada cytrynowa do lunchu w cenie 5 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Wtorek, 16.08
Gazpacho z grzanką i pikantną oliwą
Pierś kurczaka z grillowanymi warzywami, puree ziemniaczanym i sosem z trawy cytrynowej
Pizza z kurkami, grillowaną cukinią i pesto
Beza z kremem owocowym
Środa, 17.08
Ramen wołowy z makaronem, jajkiem i kolendrą
Bryzol wieprzowy z fasolką szparagową, puree ziemniaczanym z oliwą truflową, sosem ziołowym
Ravioli z kurkami i masłem szałwiowym
Tarta z rabarbarem
Czwartek, 19.08
Chłodnik litewski z jajkiem
Lasagne bolognese
Pizza z pomidorami i mozzarellą
Cannelloni z białą czekoladą
Piątek, 20.08
Zupa kurkowa z warzywami
Panierowany kotlet z indyka z sałatką z pieczonych buraków i puree ziemniaczanym
Gnocchi z kurkami i parmezanem
Sernik New York
Nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co nasz Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 25,90 zł na miejscu. Lemoniada cytrynowa do lunchu w cenie 5 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Wtorek, 16.08
Gazpacho z grzanką i pikantną oliwą
Pierś kurczaka z grillowanymi warzywami, puree ziemniaczanym i sosem z trawy cytrynowej
Pizza z kurkami, grillowaną cukinią i pesto
Beza z kremem owocowym
Środa, 17.08
Ramen wołowy z makaronem, jajkiem i kolendrą
Bryzol wieprzowy z fasolką szparagową, puree ziemniaczanym z oliwą truflową, sosem ziołowym
Ravioli z kurkami i masłem szałwiowym
Tarta z rabarbarem
Czwartek, 19.08
Chłodnik litewski z jajkiem
Lasagne bolognese
Pizza z pomidorami i mozzarellą
Cannelloni z białą czekoladą
Piątek, 20.08
Zupa kurkowa z warzywami
Panierowany kotlet z indyka z sałatką z pieczonych buraków i puree ziemniaczanym
Gnocchi z kurkami i parmezanem
Sernik New York