Lunch 29,90 zł
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 02.12
Barszcz ukraiński z kwaśną śmietaną
Pieczona karkówka z ziemniakami, ogórkiem konserwowym i sosem musztardowym
Spaghetti agllio olio z grillowaną cukinią
Ciasto daktylowe z karmelem
Wtorek 03.12
Orientalna zupa cytrynowa z makaronem ryżowym i boczniakiem
Grillowana pierś kurczaka z warzywami, frytkami z polenty i sosem z pomidorów san marzano
Pizza z pieczoną dynią i grzybami
Sernik z dynią
Środa 04.12
Krem z dyni z parmezanem i szpinakiem
Lasagne bolognese
Calzone ze szpinakiem i gorgonzolą
Szarlotka
Czwartek 05.12
Wegetariański remen z makaronem, jajkiem, kapustą pekińską i tajską bazylią
Polędwiczka wieprzowa z puree ziemniaczanym, fasolką i sosem truflowym
Ravioli z dynią, amareti i szałwią
Sero – makowiec
Piątek 06.12
Krem pomidorowo – paprykowy
Dorsz z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem szafranowym
Gnocchi z pomidorami i pesto
Tiramisu „słony karmel”
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 02.12
Barszcz ukraiński z kwaśną śmietaną
Pieczona karkówka z ziemniakami, ogórkiem konserwowym i sosem musztardowym
Spaghetti agllio olio z grillowaną cukinią
Ciasto daktylowe z karmelem
Wtorek 03.12
Orientalna zupa cytrynowa z makaronem ryżowym i boczniakiem
Grillowana pierś kurczaka z warzywami, frytkami z polenty i sosem z pomidorów san marzano
Pizza z pieczoną dynią i grzybami
Sernik z dynią
Środa 04.12
Krem z dyni z parmezanem i szpinakiem
Lasagne bolognese
Calzone ze szpinakiem i gorgonzolą
Szarlotka
Czwartek 05.12
Wegetariański remen z makaronem, jajkiem, kapustą pekińską i tajską bazylią
Polędwiczka wieprzowa z puree ziemniaczanym, fasolką i sosem truflowym
Ravioli z dynią, amareti i szałwią
Sero – makowiec
Piątek 06.12
Krem pomidorowo – paprykowy
Dorsz z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem szafranowym
Gnocchi z pomidorami i pesto
Tiramisu „słony karmel”