Lunch 29,90 zł
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu.
Herbata do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 12.05
Zupa minestrone
Gnocchi rippieni z duszoną wieprzowiną w sosie pieczarkowym
Spaghetti ze szparagami i sosem burre-blanc
Brownie
Wtorek 13.05
Gazpacho z oliwą chili i grzankami
Polędwiczka wieprzowa z grilla ze szparagami, puree ziemniaczanym i sosem ziołowym
Pizza ze szparagami i suszonymi pomidorami
Sernik z galaretką rabarbarową
Środa 14.05
Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem i pomidorami
Kotlet schabowy z młodymi ziemniakami i smażoną kapustą
Pizza z grillowaną papryką
Beza z mango
Czwartek 15.05
Chłodnik z pieczonych warzyw z pikantną oliwą
Grillowana pierś kurczaka z panierowanym risotto, warzywami i sosem z suszonych pomidorów
Ravioli ze szparagami i sosem śmietanowo-winnym
Szarlotka
Piątek 16.05
Krem pomidorowo paprykowy z kwaśną śmietaną
Burger wołowy z warzywami, salą jalapeno i frytkami
Maślana bułka z panierowanym boczniakiem, salą jalapeno i frytkami
Panna cotta
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu.
Herbata do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 12.05
Zupa minestrone
Gnocchi rippieni z duszoną wieprzowiną w sosie pieczarkowym
Spaghetti ze szparagami i sosem burre-blanc
Brownie
Wtorek 13.05
Gazpacho z oliwą chili i grzankami
Polędwiczka wieprzowa z grilla ze szparagami, puree ziemniaczanym i sosem ziołowym
Pizza ze szparagami i suszonymi pomidorami
Sernik z galaretką rabarbarową
Środa 14.05
Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem i pomidorami
Kotlet schabowy z młodymi ziemniakami i smażoną kapustą
Pizza z grillowaną papryką
Beza z mango
Czwartek 15.05
Chłodnik z pieczonych warzyw z pikantną oliwą
Grillowana pierś kurczaka z panierowanym risotto, warzywami i sosem z suszonych pomidorów
Ravioli ze szparagami i sosem śmietanowo-winnym
Szarlotka
Piątek 16.05
Krem pomidorowo paprykowy z kwaśną śmietaną
Burger wołowy z warzywami, salą jalapeno i frytkami
Maślana bułka z panierowanym boczniakiem, salą jalapeno i frytkami
Panna cotta