Lunch 29,90 zł
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 31.03
Krem z warzyw z pesto i prażonymi migdałami
Grillowana pierś kurczaka z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem z pomidorów
Fettuccine quattro formaggie
Karmelowe tiramisu
Wtorek 01.04
Zupa buraczkowa z koperkiem i śmietaną
Cordon bleu ze schabu z grillowanymi warzywami i puree ziemniaczanym
Pizza z grzybami i chmichurri
Szarlotka
Środa 02.04
Zupa pomidorowa z makaronem i bazylią
Polędwiczka wieprzowa z knedlem ziemniaczanym, kapustą włoską i sosem z trawy żubrowej
Pizza z kozim serem i cukinią
Beza z mango
Czwartek 03.04
Krem z dyni z imbirem i chilli
Lasagne Bolognese
Ravioli z pieczonymi warzywami i sisem burre-blanc
Tarta chałwowa
Piątek 04.04
Wegetariański żurek z grzybami i jajkiem
Dorsz z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem koperkowym
Gnocchi z grzybami i sosem śmietanowym
Dolce-Salato
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 31.03
Krem z warzyw z pesto i prażonymi migdałami
Grillowana pierś kurczaka z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem z pomidorów
Fettuccine quattro formaggie
Karmelowe tiramisu
Wtorek 01.04
Zupa buraczkowa z koperkiem i śmietaną
Cordon bleu ze schabu z grillowanymi warzywami i puree ziemniaczanym
Pizza z grzybami i chmichurri
Szarlotka
Środa 02.04
Zupa pomidorowa z makaronem i bazylią
Polędwiczka wieprzowa z knedlem ziemniaczanym, kapustą włoską i sosem z trawy żubrowej
Pizza z kozim serem i cukinią
Beza z mango
Czwartek 03.04
Krem z dyni z imbirem i chilli
Lasagne Bolognese
Ravioli z pieczonymi warzywami i sisem burre-blanc
Tarta chałwowa
Piątek 04.04
Wegetariański żurek z grzybami i jajkiem
Dorsz z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem koperkowym
Gnocchi z grzybami i sosem śmietanowym
Dolce-Salato