×

Lunch 29,90 zł

Lunch 29,90 zł

Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

Poniedziałek 18.11

Barszcz ukraiński z kwaśną śmietaną

Schab z grilla z puree ziemniaczanym z gorczycą i ragout warzywnym z grzybami

Fettuccine z pesto i konfiturą z pomidorów

Ciasto daktylowe

 

Wtorek 19.11

Zupa cebulowa z grzanka z serem

Kotlet pożarski z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym

Pizza z kremem dyniowym i grillowaną cukinią

Szarlotka

 

Środa 20.11

Zupa z zieloną soczewicą i pomidorami

Żeberka wieprzowe bbq z sałatką z makaronu i warzyw

Pizza „caprese”

Beza z kawą

 

Czwartek 21.11

Krem z pieczonej dyni z imbirem i kolędą

Grillowana pierś z kurczaka z polentą, warzywami i sosem ziołowym

Ravioli z dynią i amaretto

Brownie

 

Piątek 22.11

Zupa grzybowa z makaronem

Dorsz z puree ziemniaczanym i ratartuile warzywnym

Gnocchi quattro formaggi

Tiramisu

Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

Poniedziałek 18.11

Barszcz ukraiński z kwaśną śmietaną

Schab z grilla z puree ziemniaczanym z gorczycą i ragout warzywnym z grzybami

Fettuccine z pesto i konfiturą z pomidorów

Ciasto daktylowe

 

Wtorek 19.11

Zupa cebulowa z grzanka z serem

Kotlet pożarski z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym

Pizza z kremem dyniowym i grillowaną cukinią

Szarlotka

 

Środa 20.11

Zupa z zieloną soczewicą i pomidorami

Żeberka wieprzowe bbq z sałatką z makaronu i warzyw

Pizza „caprese”

Beza z kawą

 

Czwartek 21.11

Krem z pieczonej dyni z imbirem i kolędą

Grillowana pierś z kurczaka z polentą, warzywami i sosem ziołowym

Ravioli z dynią i amaretto

Brownie

 

Piątek 22.11

Zupa grzybowa z makaronem

Dorsz z puree ziemniaczanym i ratartuile warzywnym

Gnocchi quattro formaggi

Tiramisu


Call Now Button