×

Lunch 29,90 zł

Lunch 29,90 zł

Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu.
Herbata do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

Poniedziałek 12.05

Zupa minestrone

Gnocchi rippieni z duszoną wieprzowiną w sosie pieczarkowym

Spaghetti ze szparagami i sosem burre-blanc

Brownie

Wtorek 13.05

Gazpacho z oliwą chili i grzankami

Polędwiczka wieprzowa z grilla ze szparagami, puree ziemniaczanym i sosem ziołowym

Pizza ze szparagami i suszonymi pomidorami

Sernik z galaretką rabarbarową

Środa 14.05

Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem i pomidorami

Kotlet schabowy z młodymi ziemniakami i smażoną kapustą

Pizza z grillowaną papryką

Beza z mango

Czwartek 15.05

Chłodnik z pieczonych warzyw z pikantną oliwą

Grillowana pierś kurczaka z panierowanym risotto, warzywami i sosem z suszonych pomidorów

Ravioli ze szparagami i sosem śmietanowo-winnym

Szarlotka

Piątek 16.05

Krem pomidorowo paprykowy z kwaśną śmietaną

Burger wołowy z warzywami, salą jalapeno i frytkami

Maślana bułka z panierowanym boczniakiem, salą jalapeno i frytkami

Panna cotta

Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu.
Herbata do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

Poniedziałek 12.05

Zupa minestrone

Gnocchi rippieni z duszoną wieprzowiną w sosie pieczarkowym

Spaghetti ze szparagami i sosem burre-blanc

Brownie

Wtorek 13.05

Gazpacho z oliwą chili i grzankami

Polędwiczka wieprzowa z grilla ze szparagami, puree ziemniaczanym i sosem ziołowym

Pizza ze szparagami i suszonymi pomidorami

Sernik z galaretką rabarbarową

Środa 14.05

Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem i pomidorami

Kotlet schabowy z młodymi ziemniakami i smażoną kapustą

Pizza z grillowaną papryką

Beza z mango

Czwartek 15.05

Chłodnik z pieczonych warzyw z pikantną oliwą

Grillowana pierś kurczaka z panierowanym risotto, warzywami i sosem z suszonych pomidorów

Ravioli ze szparagami i sosem śmietanowo-winnym

Szarlotka

Piątek 16.05

Krem pomidorowo paprykowy z kwaśną śmietaną

Burger wołowy z warzywami, salą jalapeno i frytkami

Maślana bułka z panierowanym boczniakiem, salą jalapeno i frytkami

Panna cotta


Call Now Button