×

Lunch 29,90 zł

Lunch 29,90 zł

Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

Poniedziałek 31.03

Krem z warzyw z pesto i prażonymi migdałami

Grillowana pierś kurczaka z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem z pomidorów

Fettuccine quattro formaggie

Karmelowe tiramisu

Wtorek 01.04

Zupa buraczkowa z koperkiem i śmietaną

Cordon bleu ze schabu z grillowanymi warzywami i puree ziemniaczanym

Pizza z grzybami i chmichurri

Szarlotka

Środa 02.04

Zupa pomidorowa z makaronem i bazylią

Polędwiczka wieprzowa z knedlem ziemniaczanym, kapustą włoską i sosem z trawy żubrowej

Pizza z kozim serem i cukinią

Beza z mango

Czwartek 03.04

Krem z dyni z imbirem i chilli

Lasagne Bolognese

Ravioli z pieczonymi warzywami i sisem burre-blanc

Tarta chałwowa

Piątek 04.04

Wegetariański żurek z grzybami i jajkiem

Dorsz z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem koperkowym

Gnocchi z grzybami i sosem śmietanowym

Dolce-Salato

 

Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.

Poniedziałek 31.03

Krem z warzyw z pesto i prażonymi migdałami

Grillowana pierś kurczaka z puree ziemniaczanym, warzywami i sosem z pomidorów

Fettuccine quattro formaggie

Karmelowe tiramisu

Wtorek 01.04

Zupa buraczkowa z koperkiem i śmietaną

Cordon bleu ze schabu z grillowanymi warzywami i puree ziemniaczanym

Pizza z grzybami i chmichurri

Szarlotka

Środa 02.04

Zupa pomidorowa z makaronem i bazylią

Polędwiczka wieprzowa z knedlem ziemniaczanym, kapustą włoską i sosem z trawy żubrowej

Pizza z kozim serem i cukinią

Beza z mango

Czwartek 03.04

Krem z dyni z imbirem i chilli

Lasagne Bolognese

Ravioli z pieczonymi warzywami i sisem burre-blanc

Tarta chałwowa

Piątek 04.04

Wegetariański żurek z grzybami i jajkiem

Dorsz z warzywami, puree ziemniaczanym i sosem koperkowym

Gnocchi z grzybami i sosem śmietanowym

Dolce-Salato

 


Call Now Button