Lunch 29,90 zł
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 18.11
Barszcz ukraiński z kwaśną śmietaną
Schab z grilla z puree ziemniaczanym z gorczycą i ragout warzywnym z grzybami
Fettuccine z pesto i konfiturą z pomidorów
Ciasto daktylowe
Wtorek 19.11
Zupa cebulowa z grzanka z serem
Kotlet pożarski z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym
Pizza z kremem dyniowym i grillowaną cukinią
Szarlotka
Środa 20.11
Zupa z zieloną soczewicą i pomidorami
Żeberka wieprzowe bbq z sałatką z makaronu i warzyw
Pizza „caprese”
Beza z kawą
Czwartek 21.11
Krem z pieczonej dyni z imbirem i kolędą
Grillowana pierś z kurczaka z polentą, warzywami i sosem ziołowym
Ravioli z dynią i amaretto
Brownie
Piątek 22.11
Zupa grzybowa z makaronem
Dorsz z puree ziemniaczanym i ratartuile warzywnym
Gnocchi quattro formaggi
Tiramisu
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 29,90 zł na miejscu. Herbata Si do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 18.11
Barszcz ukraiński z kwaśną śmietaną
Schab z grilla z puree ziemniaczanym z gorczycą i ragout warzywnym z grzybami
Fettuccine z pesto i konfiturą z pomidorów
Ciasto daktylowe
Wtorek 19.11
Zupa cebulowa z grzanka z serem
Kotlet pożarski z buraczkami w miodzie i puree ziemniaczanym
Pizza z kremem dyniowym i grillowaną cukinią
Szarlotka
Środa 20.11
Zupa z zieloną soczewicą i pomidorami
Żeberka wieprzowe bbq z sałatką z makaronu i warzyw
Pizza „caprese”
Beza z kawą
Czwartek 21.11
Krem z pieczonej dyni z imbirem i kolędą
Grillowana pierś z kurczaka z polentą, warzywami i sosem ziołowym
Ravioli z dynią i amaretto
Brownie
Piątek 22.11
Zupa grzybowa z makaronem
Dorsz z puree ziemniaczanym i ratartuile warzywnym
Gnocchi quattro formaggi
Tiramisu