Lunch 32,90 zł
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 32,90 zł na miejscu.
Herbata lub wino domowe do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 13.10
Krem z dyni z imbirem i olejem sezamowym
Grillowany schab z warzywami, puree ziemniaczane z gorczycą i sosem z suszonych pomidorów.
Pappardelle alla Norma
Sernik dyniowy
Wtorek 14.10
Zupa buraczkowa z jajkiem
Kotlet pożarski z puree ziemniaczanym i mizerią
Pizza rossa z grzybami sadzonym jajkiem i oliwą truflową
Brownie
Środa 15.10
Zupa cebulowa z grzanką z serem
Polędwiczka wieprzowa z grilla z warzywami, krokietem ziemniaczanym i sosem myśliwskim
Pizza z pieczoną dynią, zielonym groszkiem i kremem burre-blanc
Szarlotka
Czwartek 16.10
Krem z kiszonych ogórków z puszystą śmietaną
Bryzol z indyka z grillowanymi warzywami, pieczonym ziemniakiem i sosem pomidorowym
Makaron pici w sosie grzybowym
Karpatka
Piątek 17.10
Domowy rosół z makaronem i warzywami
Lasagne z szarpaną wieprzowiną i sosem z suszonych pomidorów
Kotlet „Devolay” z cieciorki z sałatami i puree ziemniaczanym
Cytrynowa pana cotta
Restauracja włoska Warszawa centrum – nasz Si lunch na nadchodzący tydzień! Sprawdźcie co Szef Kuchni dla Was przygotował.
Przypominamy, że 3-daniowy lunch (zupa, danie główne, deser) serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16 w cenie 32,90 zł na miejscu.
Herbata lub wino domowe do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
Zamówienia telefoniczne 507 099 190 z odbiorem w Restauracji Si.
Poniedziałek 13.10
Krem z dyni z imbirem i olejem sezamowym
Grillowany schab z warzywami, puree ziemniaczane z gorczycą i sosem z suszonych pomidorów.
Pappardelle alla Norma
Sernik dyniowy
Wtorek 14.10
Zupa buraczkowa z jajkiem
Kotlet pożarski z puree ziemniaczanym i mizerią
Pizza rossa z grzybami sadzonym jajkiem i oliwą truflową
Brownie
Środa 15.10
Zupa cebulowa z grzanką z serem
Polędwiczka wieprzowa z grilla z warzywami, krokietem ziemniaczanym i sosem myśliwskim
Pizza z pieczoną dynią, zielonym groszkiem i kremem burre-blanc
Szarlotka
Czwartek 16.10
Krem z kiszonych ogórków z puszystą śmietaną
Bryzol z indyka z grillowanymi warzywami, pieczonym ziemniakiem i sosem pomidorowym
Makaron pici w sosie grzybowym
Karpatka
Piątek 17.10
Domowy rosół z makaronem i warzywami
Lasagne z szarpaną wieprzowiną i sosem z suszonych pomidorów
Kotlet „Devolay” z cieciorki z sałatami i puree ziemniaczanym
Cytrynowa pana cotta